MENU
Vi kalder det for nordisk tapas, da vi har sammensat en masse små retter med fokus på nordiske og europæiske råvarer.
Super velegnet til at family style servering. Vælg selv dine favoritter.
Vi anbefaler 6 retter til frokost og 8 retter til middag.
Gratineret danske blåmuslinger
Stegte danske kartofler med stærk sauce (v)
Serranoskinke med vaniljemarineret mango
Salat med estragon, druer og høvlet manchego (v)
Mandler med røg og salt (v)
Dansk kylling med honning og sennep
Fyldte æg med grønne oliven og sprød brødkrumme (v)
Marineret champignoner i citron, kanel og olivenolie(v)
Tomatbrød med hvidløg og olivenolie (v)
Cantalanske kødboller
Saltbagte danske kartofler med hvidløgsmayo (v)
Appelsin og fennikel salat (v)
Tigerrejer stegt med kokos og hvidløg serveret med aioli
To stykker ost med oliven (v)
Dansk kylling med mauriske krydderier on a stick
Dadler med bacon og balsamico
Butterdej sticks med tapanade, grana og mojo dip (v)
Salmon teriyaki kebabs
Spansk tortilla grøn version (v)
Grillet fyldt peberfrugt (v)
Ferskrøget laks, rucola og syltet agurk on a stick
Bresaola, rødbede, brøndkarse, peberrodscreme on a stick
Hjemmelavet hummus med grønt (v)
Gazpacho-shots serveret i glas (v)
Rå asparges salat med chili, blommetomat, timian, hvidløg og høvlet manchego (v)
Årstidens grønne salat (v)
(V) Vegetarisk
Priserne er baseret på minimum 15 kuverter