Catering menuer skal være betalt senest 3 dage før levering, og reguleringer i
antal af kuverter skal være os i hænde senest 4 dage før levering, med mindre andet er aftalt.
Prisen for levering af catering for København By og Nordsjælland er kr. 350.
Andre områder aftales individuelt.
Thermokasser og service skal afleveres senest tre dage efter levering eller afhentning aftales.
Eventuelle manglende service eller kasser vil blive faktureret.
Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende allergener og præferencer
på telefon 2027 7922 eller mail: frokost@staerfeldt.dk .
I henhold til fødevarestyrelsens regler må maden stå fremme i max 3 timer.
Rester skal kasseres. Rester fra leveringen må ikke gemmes.
Når i får leveret Catering menuer anbefaler vi, at i følger understående:
At kolde retter som pålæg, ost, salat og frugtfade sættes i køleskabet indtil
servering.
At varme retter opbevares i termokasser til serveringstidspunktet (Undgå at
løfte låget på varmekasserne før anretning).
Placer den lune ret på en varmeplade, så maden holder sig varm.
Hvis man ønsker at kødet er skåret ud, vil det leveres koldt.
Man kan vælge at få kok med ud til anretning, minimum 3 timer.
At buffetbordet altid er rengjort inden opstilling af maden.
At alle vasker hænder inden spisning eller håndsprit.
At der lægges en serviet eller rent viskestykke omkring brødet, så ingen ikke
kommer i direkte kontakt med brødet, når det skæres.
At karklude og viskestykker er rene.
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 2027 7922 eller
mail: mads@staerfeldt.dk såfremt der måtte være spørgsmål.