Forårs- og sommerbuffet


MENU

Forårs- og sommerbuffet

Forret


Rimmet kulmule med syltet agurk, ramsløg, knuste æg, sprød rugbrød,

porreaske og syrnet fløde

eller

Grillet asparges med hø-ost, crouton og citron mayonaise




Buffet


Oksefilet stegt med hvidløg, timian med chimichurri eller krydderurte bearnaise


Melonsalat med agurk, feta, quinoa og ristet boghvede


Ovnstegte kartofler med laurbær og havsalt


Havesalat med radiser, ærter, asparges, fennikel, citrus og vinigrette


Hjemmebagt brød




Desserter


Mudpie chokoladekage med blåbærcreme og høvlet hvid chokolade


eller

Pavlova med årstidens friske bær


Kr. 425 pr. person





Tilvalg


Blandede franske og danske oste med oliven og løgmarmelade


Kr. 80 pr. person





Priserne er baseret på minimum 15 kuverter