3 retters menu

MENU

3 RETTERS MENU

Forretter


Grillet avocado, fennikel og granatæble (v)


eller

Jomfruhummer, agurk, perlebyg, estragonmayo, druer og chips


eller


Rimmet torsk med dildmayo, bacon crumble og skovsyre




Hovedretter


Stegt helleflynde med kål, muslingsauce, ristet selleri og dildolie


eller

Ibrecio secreto med æggesennepscreme, variationer af løg, grillet surdej og vild brøndkarse


eller

Stegt kalvefilet med selleri, gulerodscreme, ristet svampe og timianssky


eller

Stegt blomkål med hasselnød, persillerodscreme og sprød grønkål (v)




Desserter


Pana cotta med havtornegelé, høvlet hvid chokolade og lakrids


eller

Mudpie af chokolade med syltet brombær, knas og havtorn is


eller

Brændt hvid chokolade med lakrids is, blåbær og estragon



Leveres med hjemmebagt brød


Kr. 495 pr. person




Det anbefales at have kok med til anretning og klargøring


(V) Vegetarisk

Priserne er baseret på minimum 15 kuverter