3 retters menu
Sammensæt din helt egen 3 retters menu
Forretter
Grillet tun, advokado, fennikel og granatæble
ELLER
Jumfruhummer, agurk, perlebyg, estragonmayo, druer og chips
ELLER
Rimmet torsk med dildmayo, baconcrumble og skovsyre
Alle foretter leveres med brød
Hovedretter
Dansk oksemørbrad med grillet løg, syltet løg, bagte tomater og ramsløgsbearnaise
ELLER
Dansk lam fra Vallø, korn, piguillopeberfrugt, sorte oliven og glace
ELLER
Stegt kalvefilet med selleri, spidskål, ristet kantareller og timiansky
Til alle hovedretter leveres med nye danske kartofler
Dessert
Pana cotta med havtornegele, høvlet hvid chokolade og lakrids
ELLER
Mudpie af chokolade med syltet brombær, knas og havtorneis
ELLER
Brændt hvid chokolade med lakridsis, blåbær og estragon
KR. 495 PR. PERSON
Anbefales at have kok med til anretning og klargøring
Priserne er baseret på min. 15 kuverter
Tag også et kig under punktet ”Betalings- og leveringsbetingelser”