Betalings- og leveringsbetingelser

Leverigs- og betalingsbetingerlser

 

Catering menuer skal være betalt senest 3 dage før levering, og reguleringer i

antal af kuverter kan senest ske 4 dage før levering, med mindre andet er aftalt.

Prisen for levering af catering er for København By og nærområdet til Søborg

kr. 350. Andre områder aftales individuelt.

 

HÅNDTERING AF CATERING

I henhold til fødevarestyrelsens regler må maden stå fremme i max 3 timer.

Rester skal kasseres. Rester fra leveringen må ikke gemmes til dagen efter eller

til aftensmaden.

Når i får leveret Catering menuer anbefaler vi, at i følger understående:

At kolde retter som pålæg, ost, salat og frugtfade sættes i køleskabet indtil

servering.

At varme retter opbevares i termokasser til serveringstidspunktet (Undgå at

løfte låget på varmekasserne før anretning).

Placer den lune ret på en varmeplade, så maden holder sig varm.

 

Hygiejne anbefalinger

At frokostbordet altid er rengjort inden opstilling af maden.

At alle vasker hænder inden spisning.

At der lægges en serviet eller rent viskestykke omkring brødet, så ingen ikke

kommer i direkte kontakt med brødet, når det skæres.

At karklude og viskestykker er rene.

 

KONTAKT

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 2027 7922 eller

mail: frokost@staerfeldt.dk såfremt der måtte være spørgsmål.